Group 4 Created with Sketch.
Your changes have been saved

#53 'Scheiden, wat nu?' Frénk van der Linden in gesprek met Op Zoek Naar De Liefde, serie 6, afl.1

Share
station description Ik ben stief-en relatiecoach. Gespecialiseerd in …
‎Annette Burgers
Duration: 56:14
Frénk van der Linden is journalist en schrijver en is de aflopen tien jaar bezig geweest met 'het werk van zijn ouders'. Zijn verlangen dat zijn ouders weer met elkaar zouden praten en 'normaal' met elkaar zouden kunnen omgaan, zal voor alle kinderen van gescheiden ouders herkenbaar zijn. In ieder g
Snippets are a new way to share audio!
You can clip a small part of any file to share, add to playlist, and transcribe automatically. Just click the to create your snippet!
Snippets: Clips of #53 'Scheiden, wat nu?' Frénk van der Linden in gesprek met Op Zoek Naar De Liefde, serie 6, afl.1 that people like
There are currently no snippets from #53 'Scheiden, wat nu?' Frénk van der Linden in gesprek met Op Zoek Naar De Liefde, serie 6, afl.1.
Snippets are an easy way to highlight your favorite soundbite from any piece of audio and share with friends, or make a trailer for ‎Annette Burgers
Playlists that #53 'Scheiden, wat nu?' Frénk van der Linden in gesprek met Op Zoek Naar De Liefde, serie 6, afl.1 appears on.
There are currently no playlists containing this audio.
Add this audio track to one of your playlists
Add to Playlist
Up Next
Full Description
Back to Top
Frénk van der Linden is journalist en schrijver en is de aflopen tien jaar bezig geweest met 'het werk van zijn ouders'. Zijn verlangen dat zijn ouders weer met elkaar zouden praten en 'normaal' met elkaar zouden kunnen omgaan, zal voor alle kinderen van gescheiden ouders herkenbaar zijn. In ieder geval voor mij wel.

Het was een prachtige ervaring om Frénk te mogen interviewen. Hij, een van Nederlands beste journalisten....!

Inhoud boek:
Frénk van der Lindens persoonlijkste verhaal ooit: En altijd maar verlangen – de liefdesoorlog van mijn ouders
In En altijd maar verlangen blikt meesterinterviewer Frénk van der Linden door middel van brieven aan zijn ouders terug op zijn eigen kinderjaren en de onderlinge relaties binnen het gezin. Het resultaat is een open, eerlijk en herkenbaar portret van een ouder-kindrelatie.
En altijd maar verlangen is een verzameling scènes uit een onmogelijk huwelijk, even innig als indringend beschreven in brieven van een zoon aan zijn overleden vader en moeder. Na een bittere scheiding wisselden zij veertig jaar lang geen woord meer met elkaar. Onderhuids leefde het verlangen voort, tot de dood aan toe.
Frénk van der Linden schetst hoe een bewogen verleden blijft bewegen, en hoe we tot onze laatste zucht in gesprek blijven met onze ouders – of we het willen of niet. Journalist Frénk van der Linden verloor in de afgelopen jaren zowel zijn moeder als zijn vader. Zijn ouders wisselden veertig jaar lang geen woord met elkaar, maar konden zich kort voor het overlijden van Frénks moeder toch met elkaar verzoenen.

Review Matthijs:
"Your best piece ever, fenomenaal interview van Annette Burgers met DE ervaringsdeskundige/expert op het gebied van het houden van interviews en journalist Frenk van der Linden.
Hij vertelt ons over zijn leven, de scheiding van zijn ouders, zijn eigen scheidingen, zijn evenwichtige liefdesrelatie met Mylou en de haat die ontstond door dat zijn vader hem en zijn zus Désirée weghielden bij zijn moeder.
Zijn boek "En altijd maar verlangen" beschrijft zijn zoektocht, maar bovenal de verzoening van zijn uiteengevallen ontstaansbron."

Zit jij in de situatie van een scheiding en wil je goed omgaan met je ex, maar je weet niet hoe?
Stuur je vraag aan info@juttucoaching.nl en dan kunnen we kijken hoe ik jou/jullie kan helpen. Ik ben ook SCHIP behandelaar (Schip aanpak).

Wil jij de tips van Frénk van der Linden kort en krachtig ontvangen om na te lezen? Stuur dan een mail o.v.v.
Scheiden, wat nu? Frénk van der Linden, serie 6, all 1 en je ontvangt zijn tips.
Up Next
Add to playlist
New playlist

Embed

COPY
Embed Options
Create Playlist
Select the Station you want to upload this audio to
Station
0 / 140
0 / 2000
Playlist Icon Image:
(.jpg, .png, min size 500x500px)
Privacy
Subscribers
Your
voice
matters.
Discover & Listen to the world’s largest free collection of audio
Password reset

Enter your email address that you used to register. We'll send you an email with your username and a link to reset your password.If you still need help, contact Vurbl Support
Password reset sent

You have been sent instructions on resetting you password to the email associated with your account. Please check your email and signing in again.


Back to Sign In
If you still need help, contact Vurbl Support
Your
voice
matters.
Discover & Listen to the world’s largest free collection of audio
Reset password

Please enter your new password below.If you still need help, contact Vurbl Support
Your voice matters.
Discover & Listen to the world’s largest free collection of audio
Verify Email

Enter your email address that you used to register. We'll send you an email with a link to verify your email.Cancel
Delete Profile
Are you sure? We will miss you :'(
Delete
Delete Audio
Are you sure?
Delete
Delete Playlist
Are you sure you want to delete this playlist?
Delete
Notifications Mark all as read
    You currently have no notifications
    Edit Snippet
    0 / 140
    0 / 140